Skip to content

Sliter dere med å finne systemutviklere?

De som jobber i IT bransjen vet hvor vanskelig det kan være å finne de rette folkene med systemutvikling kompetanse. Det kan ta så lang tid som 1 år å ansette en god systemutvikler i Norge, og kostnadene har gått veldig mye opp de siste årene.

For disse selskapene har vi en tjeneste som løser dette problemet. Det er et ekstern utviklingsteam som vi rekrutterer og administrerer på Filippinene. 

Vi jobber med flere selskaper i Norden hvor vi har ansatt flere utviklere i Filippinene. Disse samarbeider over internet som om at de var en del av det interne teamet. Vanligivs håndteres prosjektledelse i Norden, med tett oppfølging med utviklere i Filippinene.

Vi samler inn de behovene dere har og starter en rekrutteringsprosess. Da intervjuer og tester vi flere potensielle ressurser før vi presenterer de anbefalte ressursene til dere. Dere får muligheten til å både intervjue og teste de potensielle ressursene selv, og selve beslutningen om hvem dere vil jobbe med er deres. Det er dere som bestemmer! Hele rekrutteringsprosessen tar ca 2-3 måneder og er helt kostnadsfri.

Ansettelses-forholdes forvaltes av oss i Filippinene, slik at dere kun trenger å tenke på prosjektet.

Vi har hatt veldig god suksess med de selskapene vi jobber med i Norden i dag, og det mener vi har mye med at nordiske selskap har en god måte å arbeide på som verdsetter medvirkning og godt samarbeid. Våre Filippinske utviklere setter stor pris på å jobbe i prosjekter hvor deres synspunkter blir hørt og dette igjen fører til godt samarbeid, fornøyde utviklere og gode leveranser.