Skip to content

Hva koster et team med eksterne systemutviklere?

Det kommer flere besparelser ved å ha et ekstern team av systemutviklere. En av de store besparelsene er rekruttering: Drivhjulet tar ikke betalt for rekrutteringsarbeidet. Det spares ikke bare på annonser, men all den tiden som vanligvis ville blitt brukt på å screene søkere, sette opp intervjuer og organiserer tester håndterer vi som en del av vår tjeneste. Vi presenterer kun de ressursene som vi mener passer perfekt til dere, slik at tiden dere trenger å bruke selv er minimal. Dere kan teste og intervjue personene vi presenterer, men det meste av jobben er allerede gjort.

Når rekrutteringen er gjort kommer vi til det som kreves av rapportering og personalhåndtering som dere slipper å tenke på. Det eksterne teamet er ansatt og ivaretatt av oss på Filippinene. Her sikrer vi at de har de beste vilkårene i markedet, og at de har sikkerhet rundt ansettelse og rapportering til lokale myndigheter. Det sikrer et tilbud til dem for både trygd og pensjon, helseforsikring og sparing i husfond. Om man leier inn en freelancer så er dette sikkerhetsnett som systemutvikleren som oftest ikke har.

Besparelsene er altså mer enn bare det det koster å lønne en utvikler i Norden, men også alle støtteaktivitetene som man er pålagt og som forventes rundt ansettelser i Norden.

Våre priser for eksterne utviklingsteam:

En junior utvikler, med opptil 5 år erfaring koster 256 kroner per time eks moms, full tid 155 timer per måned, 12 måneder i året. Det blir 39 720kr i måneden. Prisene er inklusivt datautstyr, det som forventes av standard programvare, i tillegg til helseforsikring og pålagte bidrag til myndigheter og institusjoner. 

En senior utvikler med over 5 års erfaring koster 308Kr per time, eller 47 650kr per måned, 

En team leder, som er en senior utvikler med prosjektledelses erfaring koster 356kr per time eller 55 600kr per måned. 

Prisene inkluderer alle kostnader.

Det er mulig å leie inn støtteressurser etter behov, som design av brukeropplevelse, og kvalitetssikring.

I løpet av de neste ukene vi kommer til å dele informasjon om hva som kreves for å lykkes med et ekstern utviklingsteam. Vi har jobbet med dette i 10 år og vet hva man bør gjøre, og hva man ikke bør gjøre for å lykkes.